WELKE SOORTEN LAMINAAT ZIJN ER?

Onderstaand geven wij graag iets meer uitleg over verschillende soorten laminaat.

WATERVAST LAMINAAT

Kiest u voor laminaat, dan maakt u op veel vlakken de juiste keuze. Alleen stelt zich dan vaak nog de vraag: Kan ik een laminaatvloer ook wel in een badkamer of keuken leggen, waar toch veel met water gemorst zou worden? Kies voor natte ruimtes in ieder geval voor een waterwerende laminaatvloer. Deze vloeren zijn speciaal vervaardigd, zodat er geen vocht in het clicksysteem kan dringen. Ook de toplaag is in dit geval met een speciale coat behandeld. Waterbestendig laminaat kan veel beter tegen water dan een gewone laminaat. Grote plassen laat u echter toch niet te lang erop staan om schade aan uw laminaavloer zeker te vermijden.

slider waterprooflaminate 1024x215 - Laminaat soorten

EXTRA STERK LAMINAAT

Extra sterk laminaat is de ideale keuze voor kamers die intensief of zelfs tov commerciële doeleinden gebruikt worden. Bij Laminaathuis.be vindt u een grote selectie laminaatvloeren die aan deze voorwaarde voldoen. Alle laminaatvloeren behoren tot een gebruiksklasse van AC4 | Klasse 32 of hoger. Het verschil ligt vooral in de dikte van een plank (>= 8mm), de technologie achter het clicksysteem en de behandeling van de beschermende toplaag.

 

LAMINAAT TEGELS

Ook liefhebbers van een stenen vloerbekleding kunnen vandaag met laminaat aan de slag gaan. Want deze vloerbedekking combineert wel de natuurgetrouwe look van echte tegels met het gekende leggemak van een laminaatvloer. En bovendien voelt een laminaattegel uiteraard veel warmer aan dan een echte steen. De technologie die vandaag gebruikt wordt om laminaattegels te produceren staat ontzettend ver. Dit wil zeggen dat de look & feel van een laminaattegel nauwelijks nog te onderscheiden valt van een echte stenen tegel.

laminaat tegels - Laminaat soorten

Wenst u up-to-date te blijven van de promo’s? Volg ons facebook pagina hier.

Klik hier voor al onze producten te bekijken.